Termeni si conditii

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului LaMako.ro
Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic.
LaMako.ro – este denumirea comerciala a SC Clona Nordului SRL, avand sediul social in Saveni, Jud Botosani, identificata fiscal prin CUI: 40186469, avand numar de ordine in Registrul Comertului J07/735/2018.
ACCEPTAREA CONDITIILOR
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.
DESCRIEREA SERVICIILOR Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile produselor cu scop informativ si nu garanteaza de exactitatea lor , dar se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. Imaginile produselor sunt cu caracter informativ. Pentru o mai buna transparenta a informatiilor va rugam sa ne contactati. Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie din magazinul online fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.
DREPTUL DE AUTOR
Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online lamako.ro, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului, fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.
CONTRACTUL SI VALABILITATEA ACESTUIA
Odata cu lansarea comenzii, cumparatorul accepta comunicarea cu ajutorul datelor furnizate de acesta, prin e-mail sau telefon prin care administratorul isi deruleaza activitatea de ofertare si vanzare. Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii prin telefon (verbal) sau e-mail (electronic) de catre administrator. Nici o comanda neconfirmata nu poate face obiectul prezentului contract. Cumparatorul devine proprietarul marfii acchizitionate de pe platforma lamako.ro odata cu confirmarea platii, in cazul platii prin OP sau card respectiv dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin curier cu plata ramburs.
PRETURI, PLATA, FACTURARE
Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil. Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii si confirmat de administrator clientului. Pretul de pe factura este acelasi cu cel transmis de administrator in momentul confirmarii comenzii. Pretul produselor din magazinul online poate fi diferit de cel din depozit datorita factorilor de manipulare. Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina cosului de cumparaturi.
STOCURI
Produsele sunt disponibile in stoc sau pot fi precomandate asa cum sunt prezentate pe site. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii.
LIVRAREA
Livrarea produselor se face de comun acord atat cu ridicarea personala cat si cu livrarea din partea noastra in judet acolo unde este disponibil.Agentul nostru livreaza marfa doar pana la limita proprietatii clientului. In cazul in care marfa este ridicata personal de client, acesta are obligatia de a verifica marfa. Odata acceptata marfa nu mai poate fi returnata. In cazul in care marfa nu e conforma si clientul o refuza si e deja platita, noi ne obligam sa restituim valoarea integrala, daca pe parcursul procesarii nu au intervenit diverse cheltuieli.
POLITICA DE RETUR
Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile doar la produsele ce nu fac obiectul returnarii. Dtalii referitoare la politica de retur le gasiti pe: https://lamako.ro/magazin/politica-returnari/

Discuta cu noi

Meniu