Cos cumparaturi
Ne poti contacta: tel/sms/whatsapp: 0748.894.944

Termeni si conditii

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Orar de functionare
Orar comanda: Comenzile pot fi plasate online oricand 24/24, 7/7
Orar procesare: Procesarea comenzilor se face zilnic intre orele 08-15 doar in zilele de lucru, iara comenzile plasate in afara acestor zile vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare
Comanda online La Mako
Validarea unei comenzi efectuate pe situl nostru trebuie confirmata telefonic sau prin e-mail. Odata lansata comanda online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic), precum si cu modul de operare al vanzatorului.
Comanda va fi verificata si validata de procesatorul comenzii si veti primi confirmarea telefonica sau prin e-mail. In timpul procesarii comenzii nu ne asumam raspunderea pentru transmiterea de catre dvs. a datelor eronate. Pentru orice eroare survenita va rugam sa ne contactati.
In urma confirmarii comenzii, partile vanzatorul si consumatorul se implica intr-un contract la distanta. Contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre SC Clona Nordului SRL-  in calitate de vanzator, si un consumator – in calitate de cumparator, in cadrul prezentului sistem de vanzare organizat de catre SC Clona Nordului SRL, utilizand in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, tehnica de comunicatie la distanta cuprinsa in magazinul virtual. Momentul incheierii contractului la distanta cu clientul il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa.
Livrarea produselor
Livrarea profilelor. Profilele au lungimea standard de 6 metri. Pentru livrarea profilelor la 6 metri in cantitati mai mari de 1500 lei punem la dipozitie trasport pe o raza de 30 km de la depozit la client. Km suplimentari se vor impune de comun acord in functie de distanta si cantitate.
Costurile de livrare.Costul de livrare standard este de 2.0 lei/km.
Termenul de livrare depinde de localitatea de unde vom primi comanda. De obicei ne incadram de la 24 ore pana la maxim 72 de ore, (in cazul in care toate produsele sunt pe stoc, daca sunt si produse ce necesita confectionare dupa primirea comenzii veti fi anuntati si vom stabili un termen de livrare). Pentru comenzile mai mari termenul de livrare depinde de distanta, cantitati si diponibilitatea stocului.
Returul produselor produselor
Profilele intregi cat si cele debitate (dupa dorinta clientului) nu fac obiectul actului de retur produse. Motivul este ca procedeul de validare a comenzii a fost declarat telefonic prin sms sau prin mail, ulterior comenzii date de client.
Pretul articolelor prezentate
In functie de produs pretul poate fi per mp / ml / buc. SC Clona Nordului SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor de pe site fara notificare prealabila!

Magazin online disponibil

24 ore / 24 - 7 zile / 7

Livrare precomenzi

Maxim 8 zile de la procesare

Debitare si prelucrare

Dupa dimensiunile tale

Conditii de transport

In judetul Botosani