Termeni si conditii

Info platforma magazin

Inainte de a utiliza sau obtine produse, informatii sau servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditii.
Site-ul www.lamako.ro este administrat de catre SC Clona Nordului SRL cu sediul in localitatea Bozieni oras Saveni, judetul Botosani, str. Principala nr.3, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J7/735/2018, CUI 40186469.
Prin continuarea navigarii pe aceasta platforma va ofer accesul in magazinul online si la utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii. Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Conditii vanzare la distanta si valabilitate

O data cu lansarea comenzii online, cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon detalii privind produsul solicitat. Prin contract la distanta se intelege momentul confirmarii comenzii de catre administrator. catre cumparator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail). O comanda neconfirmata nu poate face obiectul unui contract. Cumparatorul devine proprietarul marfii dupa confirmarea platii, in cazul platii prin OP sau card respectiv dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin curier cu plata ramburs.

Preturi, facturare, plata

Fiecare produs are pretul afisat si nu include taxe de livrare. Pretul produsului comandat cat si cel facturat este cel afisat la data plasarii comenzii. Pretul produselor din magazinul online LaMako.ro poate fi diferit de cel din magazinul fizic. Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina comenzii. In baza informatiilor detinute de noi si a celor furnizate  de cumparator va fi emisa o factura pentru produsele livrate, document care va fi alaturat livrarii si dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

Stocuri

Fiecare produs are pretul afisat si nu include taxe de livrare. Pretul produsului comandat cat si cel facturat este cel afisat la data plasarii comenzii. Pretul produselor din magazinul online LaMako.ro poate fi diferit de cel din magazinul fizic. Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina comenzii. In baza informatiilor detinute de noi si a celor furnizate  de cumparator va fi emisa o factura pentru produsele livrate, document care va fi alaturat livrarii si dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc. Produsele comandate sunt disponibile in forma de precomanda, cu toate ca acestea pot fi pe stoc la momentul procesarii comenzii, dar, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informati corect despre aceste aspecte. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.

Program de lucru, livrari si termene de livrari

Orice comanda poate fi plasata in orice moment dar perioada de procesare este de Luni pana Vineri in intervalul orar 8-17, exceptand sarbatorile legale.
Produsele disponibile in magazinul nostru online pot fi livrate de catre noi in perimetru a 35 km de la punctul de lucru (loc Bozieni, jud Botosani).
Incercam sa ne incadram in termenul de livrare pentru produse in maxim 72 ore din momentul confirmarii livrarii.
Livrarile produselor de catre noi se efectueaza pana in poarta locuintei sau scara blocului, restul revine in sarcina clientului.
Pot exista intarzieri fata de termenul de livrare stabilit in cazul in care nu reusim sa prelucram cantitatea, ca exemplu (prelucrarea lemnului) datorita intarzierilor de uscare si debitare
Administratorul isi asuma responsabilitatea in privinta livrarii produselor comandate de cumparator pana la predarea acestora, iar riscul pieirii bunului sau deteriorarea ulterioara revine cumparatoruluise transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

Garantii

SC Clona Nordului SRL garanteaza pentru produsele livrate ( în forma în care provin de la parteneri) si sunt însotite de factura fiscala, chitant, si dupa caz certificat de garantie (pentru produsele care necesita garantie). Declaram pe proprie raspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viata si sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsele livrate nu pun în pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE si 1999/45/CE în conditiile respectarii manipularii. Produselor comercializate le este garantata calitatea pe perioada depozitarii pana la livrare, urmanda ca dupa predarea cumparatorul sa urmeze conditiile respectarii prescriptiilor de depozitare si utilizare. Pentru orice reclamatie sau sesizare va rugam sa ne contactati la adresa de email comercial@clonanordului.ro .

Obligatiile cumparatorului

Acesta are obligatia sa furnizeze informatii reale, corecte si actuale despre entitatea sa atunci cand acestea i se cer, in caz contrar exista posibilitatea refuzarii comenzilor,  sa accepte solutionarea eventualelor probleme in termen de 30 de zile de la data sesizarii acestora printr-un email adresat noua si sa accepte Termeni si conditiile administratorului odata cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea marfii prin metodele puse la dispozitie, la momentul transmiterii comenzii.

Obligatiile vanzatorului

Ne obligam sa punem la dispozitia utilizatorilor gratuit informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile noastre. Continutul publicat in magazinul online are caracter orientativ, si nu raspundem pentru pagubele directe sau indirecte produse de acestea. Imaginile produselor sunt afisate cu titlu de prezentare. In functie de lotul in care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate fi diferit. Ne obligam sa contactam clientii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefon, sa livram produsele conform graficului stabilit de comun acord si sa utilizezam datele personale colectate de la clienti/utilizatori in concordanta cu sectiunea Politica de confidentialitate, parte integranta din Termeni si conditii

Litigii

In cazul unui litigiu, daca rezolvarea pe cale amiabila nu are efect dupa wp-signup.phpa reclamatiei la noi, se va apela la instanta judecatoreasca. Noi nu raspundem de nefunctionarea magazinului online sau pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual ( ex: defectiuni la reteaua de internet). Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca.