Politică de rambursari și returnari

Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaratie trimisa formularul de retur >>> formular retur produse <<< Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Info returnare produse

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii (cu exceptia costurilor suplimentare),  nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Livrarea standard se considera livrarea oferita de noi pt comenzi mai mari de 1300 ron si este efectuata pe raza celor 35 de km. In cazaul acordului de rambursare vom ridica noi produsele daca acestea au fost livrate de noi, respectand acordul de mai sus. În cazul în care ati ridicat dvs produsele atunci rambursarea nu mai poate avea loc, motiv precizat in termeni si conditii. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile
O data cu lansarea comenzii online, cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon detalii privind produsul solicitat. Prin contract la distanta se intelege momentul confirmarii comenzii de catre administrator. catre cumparator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail). O comanda neconfirmata nu poate face obiectul unui contract. Cumparatorul devine proprietarul marfii dupa confirmarea platii, in cazul platii prin OP sau card respectiv dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin curier cu plata ramburs.
Daca va gânditi sa returnati produsul, nu îl utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita. Nu pot fi returnate produsele care: – au facut obiectul unei comenzi speciale (debitare sau prelucrare material) –  au fost personalizate la cererea consumatorului (vopsire, etc) – au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului (exemple mai sus mentionate) – prezinta urme de deteriorare, uzura (manipulare si depozitare improprie) – au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si eticheta integre. – sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vânzare Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, întrucât cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute în prezenta sectiune.

Preturi, facturare, plata

Fiecare produs are pretul afisat si nu include taxe de livrare. Pretul produsului comandat cat si cel facturat este cel afisat la data plasarii comenzii. Pretul produselor din magazinul online LaMako.ro poate fi diferit de cel din magazinul fizic. Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina comenzii. In baza informatiilor detinute de noi si a celor furnizate  de cumparator va fi emisa o factura pentru produsele livrate, document care va fi alaturat livrarii si dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

Stocuri

Fiecare produs are pretul afisat si nu include taxe de livrare. Pretul produsului comandat cat si cel facturat este cel afisat la data plasarii comenzii. Pretul produselor din magazinul online LaMako.ro poate fi diferit de cel din magazinul fizic. Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina comenzii. In baza informatiilor detinute de noi si a celor furnizate  de cumparator va fi emisa o factura pentru produsele livrate, document care va fi alaturat livrarii si dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc. Produsele comandate sunt disponibile in forma de precomanda, cu toate ca acestea pot fi pe stoc la momentul procesarii comenzii, dar, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informati corect despre aceste aspecte. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.

Formular de retur    Fabricat de noi