Livrarea produselor

Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul nostru se face prin intermediul nostru sau cu ridicarea personala de la depozitul nostru din loc Bozieni, Jud Botosani.
Livrarea produselor de catre noi este negociata cu clientul in functie de volumul acesteia, pret si cantitate, sau ca urmare a prelucrarii trebuie pregatit pentru livrare in alte conditii.
In cazul in care clientul nu a fost gasit la adresa mentionata, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrari se pot intoarce la noi. Livrarea ulterioara a lor se poate face numai dupa reconfirmarea comenzii cu acordul ambelor parti.
In cazul in care clientul nu e gasit si marfa se returneaza in depozit aceasta poate fi livrata numai in conditiile in care clientul plateste cheltuielile aferente de manipulare si transport.

Modalitati de plata

Valoarea comenzii este achitata la depozitul nostru in cazul in care se face ridicare personal sau la livrare (inainte de descarcare) in cazul in care livrarea o facem noi. Se poate percepe o plata in avans in cazul comenzilor de prelucare sau a unor comenzi speciale, stabilite de comun acord client – vanzator. Alta plata perceputa de catre noi poate fi in cazul in care sunt costuri suplimentare de anipulare si transport.

Termen de livrare

Termenul de livrare poate varia in functie de timpul de pregatire al acesteia (prelucrare) si se stabileste cu clientul de comun acord prin confirmare scrisa, mail, sms sau whatsapp

Discuta cu noi

Meniu